gamle nyheter

 
8.2.2005 - KONSERT OG STUDIO


Stavanger Energi har sin første konsert i 2005 på Kulturhuset i Stavanger. Bandet skal spille lørdag 26. februar klokken 13:00. Det blir et kort set med de beste sangene Stavanger Energi kan by på. Kom til Stavanger denne formiddagen og opplev bandets kanskje eneste konsert på denne siden av sommeren.

Stavanger Energi kan ellers meddele at et av årets mål er å spille inn en fantastisk plate. Den skal spilles inn sammen med Eirik Lye i Out of Tune(s) Studio. Innspillingen skal etter planen foregå i tidsrommet mars - april. Etter at sangene er mikset og godt mastret, satser bandet på utgivelse mot slutten av 2005 eller i begynnelsen av 2006. Vi ligger nå i hardtrening med våre godt over 20 låter, og gleder oss!

Det har vært snakk om at bandet ville gjøre en sang tilgjengelig i MP3 format. Vel, ventetiden er over. Stavanger Energis "Ka bler det te med den snøen?" kan lastes ned herfra. Sangen er å finne på samleplaten "(NOT JUST) another xmas album" fra CCAP. Platen kan du kjøpe hos Musikkonline.no.

 
17.12.2004 - GOD JUL OG GODT NYTTÅR


Stavanger Energi rocket julen inn sammen med Ståle Strømsvold, The Substitutes og Brightpaper Werewolves på Checkpoint Charlie 15.12. Bandet leverte sin beste konsert til dags dato, og mot slutten av kvelden ble det allsang da alle artistene gikk sammen om å covre Pogues' legendariske "A fairytale of New York". Du kan lese Stavanger Aftenblads anmeldelse av konserten her.

 
10.12.2004 - POSITIVE OMTALER AV CCAPS JULEPLATE  

"(NOT JUST) another xmas album" får jevnt over gode kritikker i landets aviser, og Stavanger Energis "Ka bler det te med den snøen?" blir av flere trukket fram som et av platens sterkeste spor, bl.a. i Aftenposten. Det faller lovord som "rocka" og "fengende". Bandet - som i disse dager øver til siste julekonsert og forbereder nye studioøkter - synes dette er herlig.
 
 
06.12.2004 - CCAPS JULEPLATE ER UTE!

CCAPs juleplate "(NOT JUST) another x-mas album" er å finne i butikkene fra i dag. Stavanger Energis Ka bler det te med den snøen? er å finne blant de 15 sangene. Mandag 6. desember vil det bli behørig feiret med releasekonsert på Folken i Stavanger. En del av artistene på platen vil spille noen sanger hver i tett rekkefølge. Stavanger Energi er en av disse. Vil du vite mer om denne platen kan du finne info hos CCAP.

"(NOT JUST) another x-mas album" vil også bli feiret med konserter på Checkpoint Charlie. Stavanger Energi spiller onsdag 15. desember sammen med The Substitutes, Bright Paper Werewolfs og Ståle Strømsvold.

 
21.10.2004 - STAVANGER ENERGI DEBUTERER PÅ CCAPS JULEPLATE

I skarp konkurranse med 30 innsendte bidrag, ble Stavanger Energis låt "Ka bler det te med den snøen" plukket ut til CCAPs juleplate i går kveld. Bandet gjør altså sin cd-debut i 2004, i fint lag, sammen med navn som The Substitutes, Bright Paper Werewolves, Mayflies, Ståle Strømsvold, Syme, Helldorado og de gamle heltene i The Colors Turned Red, m.fl. Følg med her, eller på sidene til CCAP, for mer detaljer om juleplata og evt. julekonsert.
 
16.10.2004 - Julesangen

Stavanger Energi er i stor aktivitet for tiden. Etter å ha gjort høstens andre livejobb på Gaffel & Karaffel 18. september, har bandet har vært i studio igjen. Vi spilte inn sangen "Ka bler det te med den snøen" ute i låven til Eirik Lye, til CCAPs juleplate. Det ble en heftig rocker med en overraskende krysning av Led Zeppelin og XTC anno Black Sea, med Silje Salomonsen fra Substitutes på gjestevokal.

For de som venter på mp3-filer: Fortsett å vente. Det kommer snart ...
 
13.09.2004 - Trippelkonserten

Stavanger Energi leverte sin beste konsert til dags dato under trippelkonserten på Folken 11. september. Det ble en legendarisk kveld med tre spilleglade band, og monstrøs moro da 13manns coverbandet Teenage Energy Substitutes entra scenen litt etter midnatt for å rocke løs låter av Camper van Beethoven, Undertones, Pere Ubu og The Stone Roses. NB: NESTE KONSERT MED STAVANGER ENERGI ER ALLEREDE FØRSTKOMMENDE LØRDAG, PÅ GAFFEL & KARAFFEL, 21:00, I REGI AV KAPITTEL 04.
 
08.08.2004 - Trippelkonsert på Folken

STAVANGER ENERGI s neste spillejobb. Kryss av datoen og legg penger i sparegrisen: 11. september er det trippelkonsert på Folken med The Substitutes, Teeny Grownups og Stavanger Energi + det heftige 1 3 -manns cover-bandet Teenage Energy Substitute. NB: Fri aldersgrense. Vanlige folk kan drikke øl.
 
08.08.2004 - Stavanger Energi går i studio
STAVANGER ENERGI har tilbrakt fire dager i studioet til Eirik Lye (Substitutes, Thomas Dybdahl, Tumbleweed m.m.) på Randaberg og laget sin første demo. Orkesteret er strålende fornøyd, og gleder seg til å spille det for folk: "Kjærlighetsmaskinen", "Mange Jenter" og "Amøbe Sugekopp". Vil du høre? Følg med på nettsidene, vi legger ut mp3-filer etter hvert ...
 
05.05.2004

Stavanger Energi ga jernet på Folken 22. april. Orkesteret spilte i en time for over 100 mann, og la for dagen et tett set, med to nye låter: "Amøbe Sugekopp" og "Må ha deg" (The Aller Værste). Folkenpublikummet rakk opp hånda og kjente verdien av rock. Følg med på våre nettsider for neste steg fra stavangers eneste nyveiv-kvintett!

 

Foto: Jon Ingemundsen
10.03.2004 - Godt skussmål fra Studentavisa!


"En fengende konsert full av energi"

"Jeg tviler på at noen gikk særlig skuffet hjem"

Les hele Hugins anmeldelse av Stavanger Energis konsert på Cementen 4. mars.

 
Foto: Marius Vervik
05.03.2004 - FULLT HUS    

Cementen Fun Pub måtte avvise flere i døra torsdag 4. mars, da Stavanger Energi trakk fullt på sin debutkonsert. Bandet spilte et hovedsett på 45 minutter, og trillet ut slager etter slager: Den kinesiske Tore, Smerteleken, Mange jenter, Kjærlighetsmaskinen m.fl. Jubelen ville ingen ende ta. Bandet spilte tre ekstra nummer, og endte kvelden med (Kennst du diesen) Swingfeeling - en låt som fikk Ståle Strømsvoll til å løfte hendene i været og synge "Me lige det!"

Les Stavanger Aftenbladets forhåndsavtale her.

  Vil du se flere bilder, kan du klikke på dette...
22.02.2004 - DEBUTKONSERT
Kom og se Stavanger Energi gjøre sin debutkonsert på Cementen i Stavanger, torsdag 4. mars klokken 22.00. Vær ute i god tid. Det kan bli trangt om plassene...
        
     
 
 
     
 
© stavanger energi 2006
booking: nyveiv@stavangerenergi.no
webmaster@stavangerenergi.no